Partner in Recruitment BrandingPersonal BrandingEmployer BrandingWerken-Bij-WebsitesVacature Video's

Recruitment Branding

Recruitment Branding

Personal Branding

Personal Branding

Employer Branding

Employer Branding

Werken-Bij-Websites

werken-bij-websites

Vacature video's

Vacature video's

Branding

Wil je meer rendement halen uit de medewerkers, het managementteam of jezelf? Vanuit onze ervaring en passie voor development bieden wij doeltreffende (ontwikkel)trajecten aan, zoals coaching & training trajecten, workshops en team analyses.

Ons netwerk van specialisten stelt hiervoor een traject op maat op, zodat we de behoefte kunnen vertalen naar een effectief en krachtig traject. Dit kan zowel op een van onze locaties in Almelo, Amsterdam of Rotterdam, maar ook digitaal of op de bedrijfslocatie.

Recruitment Branding

Binnen recruitment branding gaat het specifiek over het promoten van een vacature op allerlei kanalen. Hierbij kun je denken aan een promotiefilm of een slide-show die helemaal in de huisstijl is van de opdrachtgever. Deze middelen kunnen dan op verschillende social media kanalen worden ingezet.

Personal Branding

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging is het hebben van een duidelijk en strak CV een must. Vanuit onze ervaring in de werving en selectie helpen wij je graag om een mooi maar vooral ook duidelijk CV te maken. We kijken hierbij naar de opzet, inhoud en vormgeving samen met een marketeer en een recruiter. Wellicht zelfs met een fotoshoot om de beste foto op het CV te kunnen plaatsen. Samen komen we tot het beste resultaat.

Employer Branding

Bij employer branding zorgen wij er voor dat de opdrachtgever in de spotlights komt te staan binnen een specifieke doelgroep. Hierbij wordt ingezet op het imago van de werkgever. Kandidaten beoordelen een werkgever en functie niet alleen op de harde feiten, maar ook op reputatie als werkgever. Het is dan ook van belang om het bedrijf en eventuele merk op de juiste manier te promoten.

Werken-Bij-Websites

Als opdrachtgever is het belangrijk dat je vacatures goed vindbaar zijn op de eigen company website. Hiervoor kun je ook een werken bij website laten ontwikkelen door ons. Een marketeer zet deze website volledig voor jou op en zorgt ervoor dat deze in de huisstijl is van het bedrijf en de website ook gekoppeld wordt aan de company website. Daarbij worden de vacatures gekoppeld aan alle social media accounts voor een optimaal bereik.

Vacature video’s

Wil je een bedrijfsvideo laten zien bij de vacature om kandidaten alvast sfeer te laten proeven? Of wil je door middel van een video employer/recruitment branding naar een hoger niveau tillen? Dit kan! Samen met ons team zorgen wij ervoor dat het bedrijf en de sfeer optimaal overkomen zodat mogelijke nieuwe werknemers nieuwsgierig worden.

Contact

Heb je vragen over onze branding diensten, en wil je meer weten over hoe wij jou meer in de spotlight kunnen zetten?

Neem contact op met team Commercieel Nederland. Bekijk ons volledige team op de ‘over ons‘ pagina, en stel je vraag rechtstreeks aan de juiste persoon.

Je kunt ons bereiken via 0546 – 20 30 70 of stuur een mail naar info@commercieelnederland.nl.

Wij zijn gevestigd in Almelo en op afspraak in Amsterdam of Rotterdam.

Commercieel Nederland maakt onderdeel uit van Talent Partners Nederland Groep. Landelijk specialist op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel