Partner in (Talent) Development(Sales) Coaching & Training(Sales) Workshops(Team) AnalysesTrainingsprogramma's

versterk je team of jezelf

Coaching & Training

Coaching & Training

Meer info

Workshops

Workshops

Meer info

Analyses

Analyses

Meer info

Programma's

Programma's

Meer info

Op maat

Op maat

Meer info

Development

Wil je meer rendement halen uit je medewerkers, het managementteam of jezelf? Vanuit onze ervaring en passie voor development bieden wij doeltreffende (ontwikkel)trajecten aan, zoals coaching & training trajecten, workshops en team analyses.

Ons netwerk van specialisten stelt hiervoor een traject op maat op, zodat we de behoefte kunnen vertalen naar een effectief en krachtig traject. Dit kan zowel op een van onze locaties in Almelo, Amsterdam of Rotterdam, maar ook digitaal of op de bedrijfslocatie.

bekijk onze diensten

Trainingen

Ben je op zoek naar een verdieping in je huidige commerciële functie? Heb je behoefte aan een sparringpartner op het gebied van sales voor jezelf of je medewerkers? Kijk dan eens bij onze coaching & training trajecten. Wij hebben ruime ervaring met persoonlijke coaching, team coaching en trainingen. Geen traject hierin is hetzelfde, deze worden allemaal toegespitst op het bedrijf en de medewerkers. Wil je je verbeteren in het voeren van een sales gesprek of juist een presentatie cursus? Dit kunnen wij je allemaal bieden.

Trainingen via Commercieel Nederland

Speciaal voor Interim Professionals ontwikkelde 1-daagse commerciële training. Leer hoe je makkelijker en succesvoller opdrachten verwerft.

bekijk training

Leer meer over effectief sales inzetten. Binnenkort meer informatie!

bekijk training

Tijdens deze 4-urige training werken we aan de structuur van jouw verhaal of verhaal/pitch van jouw bedrijf en leer je het ook zelfverzekerd en met impact te presenteren. Theorie wordt hierbij afgewisseld met praktijk, want het is voornamelijk veel doen. Ook voor bedrijven of MT’s die nog geen éénduidig verhaal hebben.

Bekijk training

Leg de basis voor succesvolle optredens in de media!

Hoe houd je de regie in een gesprek en zorg je dat jouw belangrijkste  boodschap overeind blijft? Hoe verpak je  jouw boodschap zodat deze nieuwswaarde krijgt? Hoe kom je overtuigend over bij radio- en televisie optredens en ben je je bewust van je lichaamshouding, stemgebruik en weet deze overtuigend in te zetten.

Bekijk training

De neuromarketing weet het al jaren kleur, vorm en stijl beïnvloeden onze emoties en gedrag. Wat nu als we dit gaan vertalen naar onze kleding, is het dan net zo effectief?

In deze training ga op een interactieve manier ontdekken hoe ook jij deze technieken kunt implementeren in je kleding.

Bekijk training

Kleding is zoveel meer dan een leuke outfit. Je kleding is één van de meest onderschatte invloeden die er bestaat. In deze training ga je ontdekken hoe jij deze kwaliteiten en talenten kunt laten zien aan de buitenkant. 

Bekijk training

Heb je interesse in een training om je (commerciële) kwaliteiten te vergroten of een vraag?

ik heb interesse

Coaching

Elk jaar stijgt het aantal medewerkers dat last heeft van stress of burn-out gerelateerde klachten. Wij bieden professionele ondersteuning bij het leren herkennen en voorkomen van stress en burn-outs. 

bekijk training
In deze persoonlijke coaching wordt er gekeken naar jouw persoonlijke behoeftes. We werken naar een gericht doel toe. Hierbij kijken we eerst naar de structuur van het verhaal/presentatie. Daarna richten we ons op het daadwerkelijke presenteren en komen onderwerpen als spanning, ademhaling, lichaamshouding, stemgebruik, dynamiek etc.. ook aan bod. Dit traject bestaat uit 4 à 5 sessies.

Voor leidinggevenden die met regelmaat moeten presenteren, speechen of de media te woord moeten staan hebben wij ook een 10-strippenkaart, dat je door het gehele jaar kan gaan inzetten wanneer er behoefte aan is.

bekijk training
Tijdens dit individuele traject gaan we samen aan de slag met jouw hulpvraag en doelstellingen. We behandelen de problemen waar jij tegenaan loopt, door middel van gesprekken en oefeningen. Wij begeleiden je hierbij effectief en nauwgezet, naar een andere manier van tegen je dagelijkse handelen aan kijken, met als doel de juiste gedragsverandering te ontwikkelen.

bekijk training

Vanuit onze ervaring en passie voor Sales kunnen wij jouw optimaal coachen om nog beter te worden in sales! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Binnenkort komt er meer informatie beschikbaar.

contact ons

Heb je interesse in een training om je (commerciële) kwaliteiten te vergroten of een vraag?

ik heb interesse

Workshops

Wil jij graag leren door te doen? Hiervoor zijn onze workshops ideaal. Leer in een groepje gelijk nieuwe (commerciële) skills door ze gelijk toe te passen.

Wij leren geen trucjes, maar ontwikkelen vanuit de praktijk om jouw talenten optimaal naar voren te halen.

Workshops van Commercieel Nederland

Als onderdeel van het traject: Commercieel Groeien en Bloeien bieden wij de workshop Sales Strategie aan. 

Waar sta je als organisatie, als team, als individu? Waar wil je naartoe? En, hoe ga je daar komen? Dat komt allemaal aan bod tijdens de workshop Sales Strategie

bekijk workshop

Als onderdeel van het traject: Commercieel Groeien en Bloeien bieden wij de workshop Sales Effectiviteit aan.

Deze Interactieve Workshop geeft je handvatten om je commerciële doelen te bereiken in samenspel met de klant en/of je collega’s

bekijk workshop

Als onderdeel van het traject: Commercieel Groeien en Bloeien bieden wij de workshop Sales DNA aan.

“Cultuur eet Strategie als ontbijt”. Dat zijn de wijze woorden van marketingguru Peter Drucker. Een strategie is zeer belangrijk, maar als de cultuur van een bedrijf of team te wensen over laat, wordt het behalen van succes vrijwel onmogelijk. Het Sales DNA van jouw team is dan ook cruciaal! Zijn jullie gericht op groei? Op verbeteringen? Staan jullie open voor verandering? Of laten we alles bij het oude?

bekijk workshop

Als onderdeel van het traject: Commercieel Groeien en Bloeien bieden wij de workshop Sales Plan aan.

Alles begint met een Plan. Of beter, alles zou met een Plan moeten beginnen. Toch zien wij vaak een verkoper zonder goed Sales Plan. Heb jij jouw Sales Plan op papier voor dit boekjaar? Staan daar jouw doelstellingen in? Wie je grootste klanten en potentiële klanten zijn? Je onderscheidend vermogen? Je salespitch? Heb je een concrete planning van wie doet wat en wanneer? In deze workshop bouw je je eigen sterke en concrete Sales Plan. 

bekijk workshop

Hoe werkt nu jouw stressmechanisme? Wat zijn jouw stress-signalen? Wat zijn jouw energiegevers en energie vreters? En wat kun je doen, om te voorkomen dat je uitvalt met burn-out klachten? Tijdens deze workshop, waarbij inzicht en bewustwording centraal staan, krijg je antwoord op deze vragen. 

bekijk workshop

Tijdens deze workshop zetten we boksen als middel in om tot inzicht te komen. Door diverse 

oefeningen ten aanzien van de bovenstaande thema’s, krijgen deelnemers op een laagdrempelige manier inzicht in hun gedachten- en gedragspatronen. 

bekijk workshop

In deze workshop leer je gedurende meerdere sessies alles over hoe een goede ademhaling kan bijdragen aan het verminderen van je stresslevel, het vergroten van je gevoel van ruimte en het vergroten van het vermogen om vanuit rust de juiste keuzes te maken of prioriteiten te stellen. Zo helpen we je aan de langste adem!  

bekijk workshop

Ken je dat? Je gaat helemaal op in je werk, van meeting in meeting en aan het eind van de dag realiseer je je dat je bijna de hele dag in dezelfde houding achter je laptop of computer hebt gezeten. Dit kan zich uiten in rsi klachten, rugpijn, hoofdpijn of zelfs slapeloosheid. In deze workshop of workshopreeks ga je aan de slag door middels rustige bewegingen je nek, rug en schoudergebied te versoepelen en doe je inspiratie op voor simpele oefeningen die je dagelijks in je werk, en daarbuiten, kunt toepassen. Ervaar het verschil!

bekijk workshop
Het gebeurt in deze westerse maatschappij niet vaak dat we stil zijn en de stilte in onszelf kunnen ervaren. We leven in een wereld waarin we ons makkelijk laten ver- of afleiden door muziek, digitale schermen, overvolle agenda’s. En als deze externe triggers er al niet zijn, overschreeuwt ons denken vaak de stilte in onszelf. Deze dag gaan we oefenen met stilte. Een unieke ervaring! Durf jij de stilte aan?

bekijk workshop

Heb je interesse in een workshop om je (commerciële) kwaliteiten te versterken of een vraag?

ik heb interesse

Analyses

Hoe haal je meer rendement uit samenwerkingen tussen collega’s en teams en hoe zorg je ervoor dat projecten goed verlopen? Dit zijn mooie vraagstukken om een persoonlijkheidsanalyse over te maken. We brengen de talenten, behoeftes en wensen in kaart. Hiervoor gebruiken we uiteenlopende methodes, precies afgestemd op het geen wat nodig is.

Ook kun je een persoonlijkheidsanalyse inzetten in het aanname proces van een nieuwe medewerker. Past diegene qua persoonlijkheidsstijl in het huidige team en waar liggen de kwaliteiten en ontwikkelpunten van de kandidaat? Dit zijn goede punten om vooraf inzichtelijk en bespreekbaar te maken.

Deze analyses kunnen zowel individueel als in teamverband worden aangeboden.

Analyses van Commercieel Nederland

Meer informatie over deze training

bekijk analyse

Het ontdekken en herkennen van drijfveren en talenten is geen vanzelfsprekendheid, maar gelukkig zijn er middelen, inzichten en professionals om hierin te ondersteunen. De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken.

bekijk analyse
Binnenkort meer info over deze analyse

bekijk analyse

Heb je interesse in een analyse om je (commerciële) kwaliteiten in kaart te brengen of een vraag?

ik heb interesse

Programma’s / Trajecten

Naast losse coaching & trainingsmodules en workshops bieden wij ook compleet verzorgde pakketten aan. Deze pakketten bestaan uit verschillende sessies, trainingen en workshops en zijn gericht op het totaal van de werknemer. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan de fysieke en mentale gesteldheid, in combinatie met een teamanalyse of coaching. Deze trajecten zijn altijd op maat te maken.

Trajecten van Commercieel Nederland

Een workshopprogramma dat bedrijven, teams en individuen de mogelijkheid biedt om structureel commercieel te groeien en bloeien, met een concreet plan van aanpak.

bekijk programma
Een programma van 3 dagen waarbij wij jouw organisatie (commercieel) onder de loep nemen.

binnenkort

Het ‘in balans’ programma is een effectief en inspirerend stressreductie programma.

Steeds meer organisaties zien de waarde in van het investeren in vitaliteit van hun medewerkers. Vitale medewerkers zijn namelijk de basis voor een gezonde organisatie. Het leidt tot meer werkplezier, hogere productiviteit, duurzame inzetbaarheid en een lager ziekteverzuim. 

bekijk programma

Leer hoe je ECHT contact maakt met je publiek en zelfverzekerd, effectief en met impact jouw boodschap overbrengt.

Hiervoor hebben wij 4 verschillende trajecten samengesteld

bekijk programma

Heb je interesse in een volledig verzorgd programma om je (commerciële) kwaliteiten te versterken of een vraag?

ik heb interesse

Development op maat

Naast ons vaste assortiment aan trainingen, workshops en programma’s bieden wij ook de mogelijkheid om een development traject op maat samen te stellen. Na een inventarisatie van de wensen en behoeftes kunnen wij een training of traject naar wens samenstellen. Dankzij ons team aan specialisten met verschillende expertises kunnen wij mee denken aan een kwalitatieve oplossingen.

Heb je interesse in een training op maat? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

ik heb interesse

Contact

Heb je vragen over onze development diensten, en wil je meer weten over een specifieke training, cursus of workshop?

Neem contact op met team Commercieel Nederland. Bekijk ons volledige team op de ‘over ons‘ pagina, en stel je vraag rechtstreeks aan de juiste persoon.

Je kunt ons bereiken via 0546 – 20 30 70 of stuur een mail naar info@commercieelnederland.nl.

Wij zijn gevestigd in Almelo en op afspraak in Amsterdam of Rotterdam.

neem contact op

Commercieel Nederland maakt onderdeel uit van Talent Partners Nederland Groep. Landelijk specialist op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel

meer over talent partners Nederland