Partner in RecruitmentInterimHeadhuntingExecutive SearchHR Consultancy

Recruitment

Recruitment

Interim

Interim

Headhunting

Headhunting

Executive Search

Executive Search

HR Consultancy

HR Consultancy

Recruitment

Alles om je bedrijf te versterken met commerciële talenten. Heeft je bedrijf een vacature in sales, marketing, inkoop of consultancy en ben je hiervoor op zoek naar de meest geschikte kandidaat? Of lukt het niet om zelf een vacature in te vullen en is er veel verloop in het bedrijf? Wij helpen graag!

Door onze ervaring op het gebied van werving & selectie zorgen wij voor de juiste kandidaat. Wij hebben een uitgebreid netwerk van (latent) zoekende kandidaten en we maken gebruik van verschillende bronnen om de juiste kandidaat te vinden.

Door gebruik te maken van verschillende interviewtechnieken en analyses selecteren wij kandidaten niet alleen op de harde eisen, maar ook op de soft skills. Wij vinden het erg belangrijk dat de nieuwe medewerker op alle fronten passend is in de organisatie.

Werving & Selectie

Wij bieden graag de ondersteuning in het gehele recruitment proces. Door elke stap zorgvuldig te nemen creëren wij de randvoorwaarden om de beste kandidaat te vinden. Samen stellen wij een functie- en persoonlijkheidsprofiel op, om de kandidaat niet alleen op harde eisen, maar ook op persoonlijkheid te kunnen matchen. Daarna nemen wij de gehele werving & selectie uit handen. Door goed met elkaar af te stemmen hoe het traject eruitziet, komen we tot het beste resultaat.

 

Opdrachtgever

Vind jij het lastig om commerciële talenten te vinden en te selecteren voor je organisatie? Of wil je meer rendement halen uit sales? Wij helpen graag! Wij hebben ruime ervaring in het werven en selecteren van kandidaten en een groot netwerk van latent zoekenden die open staan voor een nieuwe uitdaging. Daarnaast coachen, trainen en begeleiden wij al vele jaren commerciële talenten bij het versterken van hun kwaliteiten.

Kandidaat

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging of naar een interim opdracht? Wij staan graag voor je klaar. Samen gaan wij op zoek naar jouw droombaan! In een persoonlijk gesprek brengen wij je ambities en persoonlijkheid in kaart en gaan wij op zoek naar een nieuwe functie, waarin jij je passies en kwaliteiten volledig kunt inzetten en je talenten optimaal worden benut.

Interim

Heeft je bedrijf een opdracht of een project met een tijdelijk karakter, waarvoor je een ervaren professional zoekt? Dan brengt Commercieel Nederland je graag in contact met commerciële toppers.

Commercieel Nederland beschikt over een zeer ruim netwerk van commerciële Interim Professionals en Consultants. Deze kunnen per direct of op korte termijn voor je bedrijf aan de slag gaan. Zo ben je verzekerd van continuïteit met een maximale flexibiliteit voor je bedrijf.

Zoek je ook een tijdelijke commerciële boost voor je organisatie?

Headhunting

Headhunting kan worden ingezet indien een specifiek type kandidaat gezocht wordt. Met een duidelijk functieprofiel worden potentiële kandidaten benadert die vaak een hebben link binnen de branche of sector waarin zowel de huidige werkgever, als de opdrachtgever werkzaam zijn. Hierdoor is zorgvuldigheid geboden. Door ons in te schakelen voor dit proces anoniem en zorgvuldig aangepakt. Wij zorgen ervoor dat de perfecte kandidaat gevonden wordt.

Executive Search

Executive Search is een gespecialiseerde rekruteringsdienst die organisaties betalen om hooggekwalificeerde kandidaten te zoeken en te rekruteren voor senior-level en executive banen in de publieke en private sector, evenals non-profitorganisaties.

HR Consultancy

Wil jij graag advies op maat met betrekking tot je werving & selectie, Of heb je een interim opdracht waar je een kandidaat voor zoekt? Wil je een second opinion van een medewerker of heb je een ander vraagstuk? Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Samen zorgen wij ervoor dat je een concreet advies krijgt. Dit kan op basis van consultancy uren, een vooraf af gekaderd traject of interim tarief.

Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in wat wij op het gebied van recruitment kunnen betekenen? of heb je interesse in een van onze vacatures? Neem dan contact met ons op.

Je kunt ons bereiken via 0546 – 20 30 70 of stuur een mail naar info@commercieelnederland.nl.

Wij zijn gevestigd in Almelo en op afspraak in Amsterdam of Rotterdam.

Commercieel Nederland maakt onderdeel uit van Talent Partners Nederland Groep. Landelijk specialist op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel