Partner in Sales!

Welkom bij Commercieel Nederland, als partner in sales versterken en vergroten wij al jaren het commerciële succes van bedrijven en medewerkers. Dit doen wij via diensten op het gebied van Recruitment, Development, Interim en Branding.

Meer commercieel succes of inzicht in de potentie van je sales?

Lees meer over ons

Welkom bij Commercieel Nederland

Commercieel Nederland is met haar hoofdkantoor gevestigd in Almelo en heeft flexkantoren in Amsterdam en Rotterdam. Samen met Technisch Nederland maakt zij onderdeel uit van Talent Partners Nederland Groep. Wij zijn specialist in werving & selectie en coaching en training voor commerciële functies en hebben al vele commerciële vacatures succesvol ingevuld bij onze opdrachtgevers.

Als recruitmentpartner voor commercieel talent maken wij de juiste match door te selecteren op basis van kennis, opleiding en ervaring in combinatie met persoonlijkheid en talent.

Onze consultants hebben ruime ervaring met het werven en selecteren op basis van persoonlijkheid en competenties. Onze werkwijze is gebaseerd op onze kernwaarden: respectvol, professioneel, gedegen, slagvaardig, innovatief en creatief.

Groot netwerk

Commercieel Nederland heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd van sales -, marketing- en interim professionals. Onze eigen LinkedIn groepen Commercieel Nederland, Commercieel Twente, Commercieel Overijssel en Interim Professionals Nederland tellen circa 7000 leden en groeien dagelijks. Daarnaast wordt onze Duits-Nederlandse netwerkgroep, Niederlande Netzwerk, steeds populairder en maken ook Duitse bedrijven meer gebruik van onze diensten. Tevens plaatsen wij regelmatig Duitse kandidaten bij onze Nederlandse opdrachtgevers.

Wil je ook lid worden? We verwelkomen je graag in onze Linkedin groepen: Commercieel NederlandCommercieel Overijssel | Commercieel Twente | Interim Professionals Nederland. Onze Xing groep: Niederlande Netzwerk of als friend op Facebook of follower op Twitter.

Opdrachtgever

Vindt u het ook lastig om commerciële talenten te vinden en te selecteren voor uw organisatie? Of wilt u meer rendement halen uit sales? Wij helpen u graag! Wij hebben ruime ervaring in het werven en selecteren van kandidaten voor sales- en marketing functies en een groot netwerk van latent zoekenden die open staan voor een nieuwe (inter)nationale uitdaging. Daarnaast coachen, trainen en begeleiden wij al vele jaren commerciële talenten bij het versterken van hun commerciële kwaliteiten en het behalen van salestargets.

Kandidaat

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) commerciële uitdaging of naar een interim opdracht? Wij staan graag voor je klaar. Samen gaan wij op zoek naar jouw droombaan! In een persoonlijk gesprek brengen wij je ambities en persoonlijkheid in kaart en gaan wij op zoek naar een nieuwe functie, waarin jij je passie voor sales weer volledig kunt inzetten en je talenten optimaal worden benut.