Je commerciële succes vergroten?

Op zoek naar een recruitment partner?

Tijdelijke (interim) sales ondersteuning?

Je merk verder in de schijnwerpers zetten?

Recruitment

Development

Branding

Welkom bij Commercieel Nederland

Commercieel Nederland is partner in sales. Wij versterken de commerciële slagkracht en vergroten het commerciële succes van bedrijven en medewerkers. Dit doen wij met diensten op het gebied van: Recruitment, Development, Consultancy en Branding.

Wij hebben al vele opdrachtgevers en commerciëlen geholpen aan een nieuwe baan, meer commercieel inzicht gegeven, uitdagende interim klussen ingevuld en bedrijven verder in de spotlights gezet!

*Op dit moment zijn wij druk bezig onze site aan het vernieuwen. Binnenkort komt er meer informatie beschikbaar over onze diensten op het gebied van Recruitment, Development, Consultancy, Branding.

Over ons

Ons team bestaat uit professionals die klaar staan om jouw commerciële succes te versterken! Wij kennen de arbeidsmarkt en hebben door de jaren heen een groot netwerk aan commerciëlen en werkgevers opgebouwd. Voor ieder van onze diensten hebben wij de juiste vakman- of vrouw in huis om jou van gedegen advies, begeleiding of hulp te voorzien. Alles om te gaan voor succes!

Bekijk wie allemaal deel uitmaken van team Commercieel Nederland.

Recruitment

Heeft je bedrijf een (inter)nationale commerciële vacature in sales, marketing, inkoop of consultancy voor een operationele- of management functie? Ben je hiervoor op zoek naar resultaatgericht commercieel talent met een bewezen trackrecord? Dan ben je bij Commercieel Nederland aan het juiste adres!

Wij hebben als Parter in Sales zeer ruime ervaring in het werven en selecteren van commerciële talenten en daarnaast met het in kaart brengen van hun competenties. Wij maken gebruik van de STAR- interviewtechniek en de DISC- persoonlijkheidstest.

Zo brengen wij de persoonlijkheid, commerciële competenties en aandachtspunten van de kandidaat in kaart.

Op zoek naar invulling van een vaste commerciële functie? Kom meer te weten hoe wij je hierbij kunnen ondersteunen.

Development

Wil je meer rendement halen uit de commerciële talenten van je team of jezelf? Vanuit onze ervaring en passie voor commercie en sales bieden wij doeltreffende (ontwikkel)trajecten aan, zoals Coaching & Training trajecten, workshops en team analyses.

Ons netwerk bestaat uit een team van specialisten die voor elke vraag of behoefte hun expertise in kunnen zetten om jouw commerciële slagkracht te vergroten!

Wij bieden development trajecten aan die precies afgestemd zijn op de behoefte van jouw team of bedrijf.

Alle trajecten kunnen wij verzorgen vanuit ons hoofdkantoor in Almelo, kantoren in Amsterdam en Rotterdam of geheel digitaal. Op de eigen bedrijfslocatie kan uiteraard ook.

Kortom: jezelf, je team of je bedrijf commercieel ontwikkelen, doe je bij de Partner in Sales, Commercieel Nederland!

Interim

Heeft je bedrijf een opdracht of een project met een tijdelijk karakter, waarvoor je een ervaren professional zoekt? Dan brengt Commercieel Nederland je graag in contact met commerciële toppers.

Commercieel Nederland beschikt over een zeer ruim netwerk van commerciële Interim Professionals en Consultants. Deze kunnen per direct of op korte termijn voor je bedrijf aan de slag gaan. Zo ben je verzekerd van continuïteit met een maximale flexibiliteit voor je bedrijf.

Zoek je ook een tijdelijke commerciële boost voor je organisatie?

Branding

Verdient je bedrijf, vacature of jezelf wel wat meer exposure? Onze marketeers helpen je graag met ondersteuning en advies op maat. Samen zorgen we voor meer exposure en rendement uit marketing en branding. Wij hebben al diverse succesvolle branding campagnes verzorgd waaronder: employer branding campagnes, werken-bij-websites en vacature video’s.

Ook je bedrijf, vacature of jezelf op een effectieve manier in de spotlights zetten?

Neem contact met ons op

Heb je ook interesse om je commerciële slagkracht te versterken en je commerciële succes kunnen vergroten?

Je kunt ons bereiken via 0546 – 20 30 70 of stuur een mail naar info@commercieelnederland.nl.

Wij zijn gevestigd in Almelo en op afspraak in Amsterdam of Rotterdam.