Commerciële training voor Interim Professionals

Steven Duinhouwer heeft speciaal voor Interim Professionals zijn 1-daagse commerciële training interim doorontwikkeld, om je te leren hoe je makkelijker en succesvoller opdrachten verwerft.

Voor wie?
Deze training is dé tool voor Interimmers, die de volgende ervaringen delen:

  • Opdrachten via buro’s worden steeds minder, ik moet zelf op zoek naar opdrachten.
  • Ik ben regelmatig aanwezig bij netwerkbijeenkomsten, maar hoe maak ik de juiste klik?
  • Mijn vakkennis staat buiten kijf, maar hoe verkoop ik mezelf aan tafel bij de opdrachtgever?

Alles in 1 dag? Yes you can!
Met de methodiek van Steven leer je hoe je je op een optimale wijze kan profileren in een gesprek aan tafel of op een netwerkbijeenkomst. Daarnaast wordt je expertise eenvoudiger “gekocht”. Je hoeft jezelf niet steeds maar weer te “verkopen”. Ook leer je hoe je optimaal gebruik kan maken van social media bij de acquisitie van opdrachten. Je zult zien dat een andere manier van acquisitie leuk is en dat dit je ook commercieel succes brengt.

Acquireren = solliciteren!
Een acquisitiegesprek van een interimmer bij een potentiële klant is een soort sollicitatiegesprek. In deze training leer je hoe je in gesprek optimaal gebruik maakt van (non) verbale communicatie. Dit kan doormiddel van het sterker benoemen van je USP’s. Opdrachtgevers ontdekken je echte toegevoegde waarde en huren je sneller in.

Groep of individueel
De training kan zowel in groepsverband als individueel worden gevolgd. Kenmerken van deze training: praktisch, direct toepasbaar binnen je eigen discipline en branche. Je leert geen kunstje, maar er wordt een commerciële strategie uitgedacht. De commerciële vaardigheden worden ook sterk verbeterd. Dit zodat je een lead ook daadwerkelijk kan omzetten in een opdracht. Alles gaat Interactief en is de volgende dag in te zetten. Maatwerk dus!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Investering
De investering voor de individuele commerciële training interim bedraagt tijdelijk slechts €495,- per persoon (excl. BTW). Voor een commerciële training interim in groepsverband is de prijs slechts €295,- (Minimaal 3 maximaal 5 deelnemers). De training is van 10.00 uur – 16.00 uur. De groeptrainingslocaties zijn: Hengelo, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort en Utrecht. De individuele trainingslocatie is Hengelo. De dag is all-inclusive dus met:

  • representatieve ruimte met gebruik van presentatie- en audiovisuele hulpmiddelen
  • koffie, thee, drankjes en lunch
  • overzichtelijke handout met tips, tricks, do’s en dont’s
  • gratis telefonische coaching tot 2 weken na de training

Voor meer informatie neem contact met ons op.

* Bovendien is Steven Duinhouwer is een gepassioneerde commercieel trainer/coach met ruime sales- en acquisitie ervaring in diverse branches, waarbij hij veel gebruik maakt van de inzet van social media. Daarnaast heeft hij als ondernemer ruim 14 jaar ervaring in de werving & selectiebranche.