Gratis loopbaan ontwikkeltraject, krijg meer inzicht in je potentieel!

Ben je nieuwsgierig of jij het maximale uit je (commerciële) talenten haalt? Past bijvoorbeeld commercie écht bij jou of haal jij wellicht meer geluk en succes uit een andere branche of sector? Kom te weten waar je kansen en ontwikkelpotentieel liggen! Ga met ons op onderzoek uit via het NL Leert Door ontwikkeltraject.

De arbeidsmarkt is aan het veranderen. Nu is het de tijd om te ontdekken waar jij gelukkig van wordt in je werk en wat jij écht wilt! Leer welke kansen er zijn om verder te groeien en jezelf te ontwikkelen!

Helaas, je kunt je niet meer aanmelden.

Wel interesse in een loopbaan-ontwikkeltraject? Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien welke mogelijkheden wij voor jou hebben!

NL Leert Door!

Doe nu een uitgebreide check op je loopbaan door gebruik te maken van het ‘NL leert Door’ subsidietraject. De overheid heeft een budget samengesteld voor 50.000 plekken. Dit geeft je na aanmelding en goedkeuring recht op een gratis loopbaan oriëntatieprogramma t.w.v. € 700,- (4-uur coaching). Meld je nu aan! Vul onderaan deze pagina je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Het aantal plaatsen voor deze trajecten is beperkt dus op=op! (update: de inschrijving is gesloten)

Wat is NL Leert Door?

De arbeidsmarkt is snel aan het veranderen, het is zaak dat iedereen zich daar goed op voorbereid. Als onderdeel van het steunpakket richting ondernemers en werknemers heeft de overheid een subsidie samengesteld voor loopbaan ontwikkeltrajecten. Een loopbaantraject met een coaching kan daarbij goed helpen. Het traject geeft recht op 4 uur persoonlijke coaching. In die 4 uur krijg je inzicht in de mogelijkheden in de huidige arbeidsmarkt, inzicht in je talenten, kansen en advies voor de toekomst. Nu is het moment om in actie te komen en zo’n ontwikkeltraject aan te vragen!

Voor wie is dit traject?

Het traject is bedoeld voor iedereen tussen de 18 en 66 jaar oud. Werkzoekende, werknemer, zzp’er, flexwerker of ondernemer iedereen mag zich aanmelden! Commercieel Nederland legt in dit traject een extra focus vanuit een commerciële inslag. Ben je al actief in sales of heb je commerciële ambities? Werk je in de techniek / IT of in een hele andere sector? Wij laten je zien wat je kansen zijn om (door) te groeien en te ontwikkelen. Jij leert jezelf straks nog beter kennen, zodat je precies weet waar je kansen en mogelijkheden liggen!

Het traject bestaat onder andere uit:

  • Een arbeidsmarktscan gericht op jouw persoonlijke situatie en persoon;
  • Het opstellen van een persoonlijk profiel door een inventarisatie van je kwaliteiten, vaardigheden/competenties en drijfveren;
  • Een toekomstoriëntatie;
  • Een persoonlijk advies en ontwikkelplan voor verdere aanpak waarin o.a. aandacht is voor mogelijke ontwikkelvraagstukken, opleidingen en te volgen tijdspad.

Meer informatie over het traject?

Waarom via Commercieel Nederland?

Wij van Commercieel Nederland zijn partner in sales en vergroten en versterken het commerciële succes van bedrijven en medewerkers. Dit doen wij met onze diensten centers op het gebied van: Recruitment, Development, Interim en Branding.

Ons team gaat je helpen inzicht te geven vanuit het commerciële oogpunt wat bijdraagt aan het nog slagvaardiger en succesvoller maken van jezelf en je bedrijf. Wij kennen de arbeidsmarkt en hebben een groot netwerk aan commerciële professionals en landelijke werkgevers. Wij hebben al vele professionals geholpen aan een nieuwe baan en/of inzicht gegeven in zichzelf en loopbaan door middel van Personal Development en Coaching & Training.

Inzicht in je potentieel?
Neem vrijblijvend contact op met ons om te zien hoe wij het potentieel van je team of jezelf kunnen versterken!

Recruitment Center

Voor vast personeel

Development Center

Ontwikkel je team / jezelf

Interim Center

Tijdelijke sales ondersteuning

Branding Center

Je bedrijf sterker in de spotlights?

Meer informatie / Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen die wij ontvangen over het traject.

Zit je vraag er niet bij? We helpen je graag verder

Ja, je leest het goed! Dit traject is helemaal gratis. Het NL Leert Door traject is voor jou als deelnemer geheel gratis dankzij een subsidie van de overheid.

Je kunt je nu (voor)inschrijven. Vanaf 1 december gaat het NL Leert Door traject officieel van start en worden de trajecten goedgekeurd. Na aanmelding ontvang je automatisch bericht of je aanvraag in behandeling is en/of goedgekeurd en wanneer het traject kan starten. HOUD JE MAILBOX GOED IN DE GATEN!

Er zijn maar een beperkt aantal plekken, vol = vol dus wees er snel bij!

UPDATE: DE AANMELDING IS GESLOTEN

Commercieel Nederland heeft een team van coaches klaar staan die gaan zorgen voor meer inzicht in je werkplezier en commercieel succes!

Na goedkeuring van deelname aan het traject, brengen we je in contact met een gecertificeerde ervaren loopbaancoach die het traject met je gaat verzorgen.

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven. Alle plekken vanuit de overheid zijn vergeven. 

Vanaf 1 december kunnen de aanmeldingen ingediend worden voor het NL-Leert-Door traject, maar je kunt je nu al voorinschrijven via onderstaand aanmeldformulier.

Na je (voor)inschrijving gaan wij de aanmelding officieel indienen en geheel verzorgen. Je hoort spoedig of de aanmelding goedgekeurd is en wanneer het loopbaantraject gestart gaat worden.

Het aantal loopbaantrajecten is beperkt dus schrijf je snel in!

  • Je bent tussen 18 en 66 jaar oud
  • Er is een link met de Nederlandse arbeidsmarkt.
  • Je bent werkzoekend, werknemer, zzp’er, flexwerker of ondernemer
  • Het gratis ontwikkeltraject vraag je aan bij een loopbaancoach of -adviseur
  • De loopbaancoach van jouw keuze is gekwalificeerd en heeft ruime ervaring met loopbaan begeleiding.
  • Je loopbaancoach registreert het coachingstraject en vraagt de subsidie aan.

Het traject omvat 2 persoonlijke gesprekken van 2 uur met een professionele persoonlijke loopbaanadviseur. De gesprekken kunnen online, op de kantoren van Commercieel Nederland in Almelo, Amsterdam, Rotterdam of op de locatie van de loopbaanadviseur. Uiteraard worden de geldende richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

De uitkomsten worden schriftelijk vastgelegd in een gespreksverslag / ontwikkelplan. Een prestatieverklaring wordt opgesteld waarin we vastgelegen dat het ontwikkeltraject door jou is gevolgd.

Meer Sales Power?

Commercieel Nederland, vergroot en versterkt commercieel succes!

Meer Commercieel Succes?

Commercieel Nederland, vergroot en versterkt commercieel succes!

Op zoek naar een professionele Sales Recruitment Partner?

Commercieel Nederland, vergroot en versterkt commercieel succes!

Tijdelijke ondersteuning op sales nodig?

Commercieel Nederland, vergroot en versterkt commercieel succes!

Toe aan een nieuwe commerciële uitdaging?

Commercieel Nederland, vergroot en versterkt commercieel succes!

Je bedrijf sterker in de spotlights?

Commercieel Nederland, vergroot en versterkt commercieel succes!

Aanmelden

Helaas, de aanmelding voor het NL-Leert-Door-Traject is gesloten, alle beschikbare plaatsen vanuit de overheid zijn voor nu vergeven. Wij blijven het beschikbare aantal plaatsen wel in de gaten houden.

Wel interesse in een loopbaanontwikkeltraject? Laat vrijblijvend je gegevens achter en wij nemen contact op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vanaf 1 december konden er aanmeldingen gedaan worden voor het NL-Leert-Door traject, via één van de onderstaande mogelijkheden was de officiële inschrijving mogelijk.

Je mag ook de twee onderstaande PDF bestanden invullen en mailen naar: info@commercieelnederland.nl

Korte (voor)inschrijving

Ik meld mij graag aan als geïnteresseerde in het Loopbaan ontwikkeltraject verzorgd door Commercieel Nederland.

Volledige (voor)inschrijving

Ik doe graag de volledige inschrijving
voor het loopbaan ontwikkeltraject.

Vragen over dit traject?

Je kunt je vragen en opmerkingen richten aan Caren Dijkhuis, Manager / Senior Recruiter bij Commercieel Nederland.

Je kunt haar bereiken via caren@commercieelnederland.nl, bellen of whatsappen mag uiteraard ook, via: 06 – 22 29 29 56.