Online Recruitment 

De wereld om ons heen ziet er nu even heel anders uit, vele sociale activiteiten zijn afgelast en we zijn meer dan ooit op onszelf aangewezen. Wij kunnen ons voorstellen dat je ook gaat nadenken over de je huidige baan. “Doe ik nu echt wat mij gelukkig maakt?” We staan voor jullie klaar door een luisterend oor te bieden en door te sparren over je wensfunctie of wensbedrijf. Al ligt de wereld nu even stil het is nooit verkeerd om na te denken over de toekomst.

Waar sta ik in mijn werkende leven?

Het is een vraag die bij iedereen zo af en toe naar boven borrelt. Zit je op het juiste spoor met betrekking tot je carrière en wat kan een vervolgstap zijn. Hiermee willen wij je graag helpen door middel van een online interview. Samen gaan we in 30 minuten dieper in op deze vraag en zetten we samen een (nieuwe) stip op de horizon.

 

“Wat als…”

Misschien ben je niet actief op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar dwalen je gedachten in deze tijden wel vaker af naar een “wat als…” scenario. Of ben je juist actief op zoek maar vind je niet de juiste functie of werkgever? Wij denken graag met je mee!

Samen kijken we naar de reden(-en) waarom je nieuwsgierig bent en wat factoren zijn binnen je huidige functie en werkgever die wel en niet aansluiten bij je toekomstperspectief. Door hier in een half uur dieper op in te gaan, krijg je inzicht in je kwaliteiten, leerpunten en wat dit betekent voor je huidige functie. Hierbij zijn wij er natuurlijk ook om te sparren met ons indien blijkt dat de huidige functie niet meer voldoet.

Ik ben mijn baan door de huidige omstandigheden kwijtgeraakt en actief op zoek.

Ben je door de huidige situatie je baan kwijtgeraakt en actief op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door middel van een online recruitmentsessie van 30 minuten gaan wij dieper in op je kennis, ervaringen maar juist ook op je toekomstbeeld. Want de uitdaging zit niet in wat je al kunt, maar in wat je wilt gaan kunnen en bereiken.

Online Persoonlijkheidsanalyse

Naast een contactmoment met ons kun je ook een online DISC-test afnemen. Voor slechts  € 95 kunnen wij jou inzichten geven in jouw voorkeursstijlen. De testresultaten geven een duidelijk overzicht van jouw karakter. De DISC-test laat zien welk gedrag bij je past en legt ook uit wat jouw eigenschappen zijn. Daarbij geeft het je tips hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Wil jij een persoonlijke analyse op jouw profiel door een gecertificeerde DISC coach, dan kan dat ook voor het bedrag van € 150. Via Skype of Teams zullen wij dan verbinding met jou leggen en krijg je een persoonlijke toelichting!

Vanwege de huidige situatie zijn onze consultants niet in staat op locatie met je af te spreken. We zijn natuurlijk via een aantal online kanalen te bereiken en kunnen op deze manier toch met je in gesprek gaan.

Tijdens deze afspraak kunnen we verder ingaan op je ideale functie en werkgever, zetten we samen een stip op de horizon en adviseren wij je graag om je droombaan te vinden.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op om een digitale afspraak in te plannen.