Wat zeggen opdrachtgevers en kandidaten over Commercieel Nederland?

Hieronder vertellen een aantal kandidaten en opdrachtgevers over hun ervaringen met Commercieel Nederland

Referenties

Commercieel Nederland heeft al voor diverse opdrachtgevers en kandidaten mogen werken. Bent u nieuwsgierig naar de werkwijze en-/of dienstverlening van Commercieel Nederland? Hieronder vindt u ervaringen van kandidaten en opdrachtgevers die al van onze diensten gebruik hebben gemaakt.

Bent u ook geïnteresseerd in een samenwerking met Commercieel Nederland of wilt u meer weten over onze werkwijze en-/of dienstverlening, neem dan contact op via de contactpagina.

Opdrachtgevers

“Toen we in 2015 versneld wilden groeien als PhoeniX Software, zijn we op zoek gegaan naar een partner voor werving en selectie. Vanaf het eerste contact met Steven was het duidelijk dat Talent Partners Nederland Groep niet zomaar een recruitmentbureau is. Het team heeft ons niet alleen met het werven van internationaal technisch talent geholpen, maar ook een geweldige marketingcampagne opgezet om ons bedrijf, via werving van nieuw personeel, indirect ook commercieel beter op de kaart te zetten. Met onze selectie in een Escape Room hebben we de landelijke pers gehaald! Steven denkt graag buiten de gebaande paden en heeft originele ideeën en geeft nooit op. Uiteindelijk hebben we ook Commercieel Nederland ingeschakeld voor het uitbreiden van ons business development team en zijn we in 2 jaar tijd gegroeid van 15 naar bijna 30 medewerkers. Daarmee is het succes van PhoeniX Software ook het succes van het team van Technisch Nederland en Commercieel Nederland. Bedankt!”
Twan Korthorst, Phoenix Software

“Wij doen al geruime tijd zaken met Commercieel Nederland. We ervaren Steven als een persoon die goed luistert naar de wens van de klant, ons van professionele adviezen voorziet en daarna met de juiste invulling komt. De schakel die Steven vanuit Commercieel Nederland voor ons vervult, bespaart ons veel tijd en levert ons de juiste en professionele mensen op.”

Floranck van Goethem, Document Group Europe and Document Group Online

“Steven, een oprechte aanbeveling namens MCS Diagnostics. Je sales- en acquisitietraining (in het Duits en Nederlands) heeft veel voor ons betekend en bijgedragen aan de groei van onze junior en senior productspecialisten. We hebben na de training ook al direct meer leads kunnen verwerven bij prospects, wat zeker gaat leiden tot een vergroting van de omzet. Volgend jaar gaan we graag weer verder met je! Jullie commerciële training is zeker voor andere bedrijven aan te bevelen.  Hartelijk dank!”

Sjuul Thijssen, MCS Diagnostics BV.

“Enkele jaren geleden heb ik Steven Duinhouwer leren kennen en gedurende de daaropvolgende jaren hebben we regelmatig nauw met elkaar mogen samenwerken. Ik heb Steven leren kennen als sales professional en ervaren recruiter, maar vooral ook als sparring partner op commercieel en organisatorisch gebied. Steven heeft mij diverse malen geholpen bij het invullen van een commerciële vacature en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan de opbouw van de bestaande Marketing & Sales organisatie van Dulimex.”

Taco Suerink, Dulimex BV.

“Wij hebben Steven Duinhouwer van Commercieel Nederland benaderd om ons te ondersteunen bij de werving & selectie van personeel in sales en management. Hij heeft ruime ervaring in de werving en selectie branche en een breed netwerk. Steven heeft ons adviezen gegeven omtrent de invulling van een aantal functies binnen ons bedrijf. Hij stelt alleen kandidaten voor die qua persoonlijkheid en competenties binnen onze organisatie passen. Hij leeft zich in het bedrijf in en door zijn eigen commerciële verkoopervaring en mensenkennis kan hij de ideale match creëren tussen kandidaat en opdrachtgever. Hij onderbouwt de keuzes voor zijn kandidaten met behulp van DISC testen en assessments. Hij is een betrouwbare partner in de zoektocht naar de juiste kandidaat. Ik heb prettig samen gewerkt met Steven en blijf dit in de toekomst graag doen. Ik beveel hem dan ook van harte aan.”

Mirjam Nijland, Valadis Benelux

Kandidaten

“Via Frank Bos ben ik in contact gekomen met Steven voor het vinden van een commerciële functie, waarin inhoud en lange termijn relaties voor mij belangrijk zijn. Steven heeft mij gedurende ons gesprek de juiste kritische vragen gesteld over wat ik nu echt graag wil en waar ik energie van krijg. Een kleine week na ons gesprek vertelde Steven mij dat hij een interessante vacature had waarin al mijn wensen en behoeften naar voren kwamen. Enthousiast ben ik de gesprekken aangegaan en nu ga ik eind september starten in een nieuwe en uitdagende functie. Steven bedankt!”

Jasper Hiddinga, Kandidaat

“Via LinkedIn kwam ik in contact met Steven Duinhouwer en Commercieel Nederland. Ik was op zoek naar een interim opdracht op marketing en communicatie gebied. Op het kantoor in Hengelo heb ik een prettig gesprek gehad, waarbij we de opdracht en gevraagde competenties hebben besproken. Als zzp-er heb ik een goede begeleiding gehad bij mijn interim opdracht via Commercieel Nederland. Duidelijke en snelle communicatie en een vlotte afhandeling. Bedankt voor de fijne samenwerking!”

Wendy Bos, Kandidaat

“In augustus 2015 ben ik door Caren van Commercieel Nederland benaderd voor een vacature in een commerciële functie, waar ik vervolgens met succes naar heb gesolliciteerd. Ik ben er van overtuigd dat Caren haar creativiteit en doelgerichtheid essentieel zijn geweest in het doen slagen van deze sollicitatie. Ik heb Caren leren kennen als een bijzonder betrokken professional die over de zeer sterke vaardigheid beschikt om de juiste match tussen werkgever en werknemer te herkennen.”

Jildert Folkerts, Kandidaat

“Toeval bestaat niet… Althans toen ik Caren van Commercieel Nederland leerde kennen ;-). Op het juiste moment legde zij op een doortastende manier contact. Ondanks het “nieuwe” werkveld van facility services, deed ze een grondige kandidaat analyse. Ik waardeer haar werkprofiel om haar doorzettingsvermogen, flexibiliteit en vooral haar gastvrije benadering. Keep up the good work!”

Emiel van der Vlag, Kandidaat

“Ik ben in contact gekomen met Caren Dijkhuis van Commercieel Nederland via een oud collega. Caren heeft mij geweldig geholpen met het zoeken naar een passende uitdaging, deze hebben we gevonden bij Holland Air Pumps.  Ik heb Caren leren kennen als een warm, open, gedreven vrouw. Wat mij het meeste aansprak was haar persoonlijke benadering, er werd echt gekeken naar mijn ervaring en naar wat ik zocht bij een nieuwe werkgever. Door deze betrokkenheid en inzet heb ik nu een functie waar ik weer met veel plezier aan het werk ga en ik elke dag weer nieuwe uitdagingen vind. Ik raad dus iedereen aan om een gesprek aan te gaan, ze zal er alles aan doen om een passende functie voor u te vinden.”

Peter Sanders, Kandidaat

“Steven, bedankt! Je heb het precies goed gezien. Steven belde mij op, wetende dat ik niet per se weg wilde bij mijn vorige baan, maar wel om mij heen aan het kijken was. Dan moest het wel een uitdagende baan zijn, die goed bij mij zou passen. En die heeft hij voor mij gevonden! Nogmaals heel erg bedankt!”

Joeri Berkenbosch, Kandidaat

“Michelle van Commercieel Nederland is een zeer professioneel en aardig persoon, die mij aan mijn eerste echte baan in de IT heeft geholpen. Ik mocht Michelle altijd storen, zelfs tijdens haar vakantie. Dat noem ik nou een hechte band opbouwen met de “klant”. Bedankt Michelle, voor het fijne contact en je inzet voor mij.”

Redouan Elkhatouti, Kandidaat