Wil jij met jouw collega’s ervaren hoe het voelt om een wereldrecord te schaatsen?

Dan is dit jullie kans! Samen met oud-Olympiër Jorien Voorhuis gaan jullie alles geven om deze topprestatie te leveren. Ready? Go!  

#teambuilding #fun #teamuitje #bedrijfsuitje #clinic #workshop #inhouse

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Let op: er zijn maar een beperkt aantal wereldrecords beschikbaar!

Clinic van een oud-Olympiër

Je krijgt niet dagelijks de kans om een kijkje in de keuken te nemen van een oud-Olympiër. Jorien legt uit wat nodig is om grenzen te verleggen en hoe jij jezelf en je team dwingt om tot het uiterste te gaan. Want één ding is zeker: met alleen aangeboren talent kom je er niet.

De locatie bepaal je zelf

Het wereldrecord kan op incompany (inhouse) basis bij jullie worden verzorgd. Er kan nagenoeg op elke gewenste locatie worden geschaatst, op de wijze die voor jou en je collega’s het beste uitkomt. Wij zorgen ervoor dat alles klaar ligt zodat jullie direct kunnen beginnen. Ideaal te combineren met een andere activiteit of als vergaderbreak.

Iedereen kan
meedoen

Begeeft jouw team zich niet graag op glad ijs? Geen probleem! Het schaatspak hoeft niet uit de kast worden getrokken en de schaatsen blijven in het vet. Jullie wereldrecord schaatsen jullie gewoon in je werkkloffie op een plank! Dit zorgt ervoor dat vrijwel het gehele team mee kan doen aan deze clinic. Fun gegarandeerd!

De kunst van het pieken: hoe lever je een topprestatie?

Elke topsporter streeft alleen het hoogste doel na. Maar met alleen sportiviteit en talent haal je dit doel niet. Mentaliteit, discipline, wilskracht, concessies doen en teambuilding zijn factoren die net zo belangrijk zijn. Oftewel: beschikken over een topsportmentaliteit. Maar hoe creëer je nou een topsportmentaliteit? En wat kunnen wij op de werkvloer leren van deze mentaliteit? Dit legt onze eigen ervaringsdeskundige Jorien uit voorafgaand aan het wereldrecord dat we samen gaan schaatsen. Een goede mentale voorbereiding is immers de sleutel tot succes.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Leer de schaatstechniek van een echte pro! 

Schaatsen is volgens velen dé nationale sport van Nederland. Dit kan ook niet anders: Nederlandse schaatsers zijn erg succesvol. Zo ook ‘oons’n’ Jorien Voorhuis. Zij begon haar topsportcarrière in 2003, toen werd ze junioren wereldkampioen op de ploegenachtervolging en won ze zilver op de 1500 meter. In 2006 brak ze door bij de senioren, met een bronzen medaille op het NK Allround. In de jaren erna volgenden nog negen podiumplaatsen op grote toernooien. Haar grootste overwinning is brons op de 1500 meter in Insel op de WK afstanden.

Wil jij met jouw collega’s een topprestatie ervaren? Vraag dan nu meer informatie aan.