Werving en selectie2018-06-19T08:58:18+00:00

Commercieel Nederland

Commercieel Nederland is dé landelijke specialist, gevestigd in Twente, op het gebied van werving en selectie van sales- en marketingfuncties. We hebben jarenlange ervaring in het succesvol werven en selecteren van commercieel talent voor commerciële vacatures. Daarnaast hebben onze adviseurs zelf ook ruime saleservaring in nationale en internationale salesfuncties opgedaan. Hierdoor kennen zij het klappen van de zweep!

Onze werving:
Na een grondige inventarisatie van uw organisatie en het uitdiepen van de benodigde competenties van de nieuwe commercieel, gaan wij voor u aan de slag. Vanuit ons jarenlange opgebouwde netwerk van duizenden commerciëlen benaderen wij potentiële kandidaten. Daarnaast maken wij uw vacature via onze website en de social media kenbaar bij de doelgroep. Hierdoor hebben wij een breed bereik van potentiële kandidaten en zijn dure advertenties bij ons dus niet nodig!

Onze selectie:

  • Wij onderwerpen kandidaten aan een kritisch criterium gericht interview, ook wel STAR- methodiek genoemd. Hiermee brengen we de commerciële competenties en behaalde resultaten van de kandidaat in kaart.
  • Daarnaast nemen we bij de kandidaten een persoonlijkheidstest (DISC- test) af . De rapportage die u hiervan ontvangt, geeft u een goed inzicht van de persoonlijkheid van uw toekomstige commercieel .
  • Om een compleet beeld van de kandidaat te krijgen, doen wij een telefonisch referentieonderzoek bij minimaal twee voormalige werkgevers.

Maar we gaan nog een stapje verder..

Om ook in de toekomst te kunnen meten of onze kandidaat daadwerkelijk bijdraagt aan uw commerciële succes, gaan wij drie maal per jaar met u en de medewerker een evaluatiegesprek aan. Waar nodig zullen wij de medewerker coachen en trainen op commerciële vaardigheden die noodzakelijk zijn voor het succesvol invullen van de functie.

Uw resultaat:
De brede en zorgvuldige aanpak van Commercieel Nederland geeft u een volledig beeld van kennis, competenties, persoonlijkheid en behaalde resultaten van uw toekomstige medewerker. Op deze manier ontstaat er een optimale match met de persoonlijkheden van uw huidige medewerkers. Zo bent u met Commercieel Nederland ook in de toekomst verzekerd van succes en zult u uw commerciële slagkracht ook echt gaan versterken!

Zoekt u ook een commercieel talent die uw succes vergroot? Neem dan contact met ons op.