Ben jij ook klaar voor een nieuwe job?

Kom met onze ervaren consultants in contact, dan gaan we samen met jou bespreken hoe je nieuwe uitdaging eruit zou kunnen gaan zien en waar jij je kennis, ervaring en talenten optimaal kan inzetten en verder kan ontwikkelen.

Vind je droombaan

Klaar voor een nieuwe job?

Technisch Nederland beschikt over interessante technische vacatures en projecten in diverse disciplines. Wij werken als professioneel recruitmentpartner voor (inter)nationale bedrijven in de volgende vakgebieden: werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek, energietechniek, bouw en civiel, IT / ICT.

Anders dan de vele anonieme technische vacatures op vacaturesites en de vacatures die anoniem aangeboden worden via diverse detacherings- en bemiddelingsbureaus, zijn de functies die Technisch Nederland vacant heeft altijd concreet en actueel. Deze worden altijd met naam en logo bij de vacatures vermeld.

Wij zijn recruitment partner voor onze opdrachtgevers en geen CV-leverancier. Hierdoor zijn wij in staat om snel te kunnen schakelen en houden wij de regie in de selectieprocedure. Dit kunnen technische uitdagingen zijn bij nationale en internationale bedrijven. Wij richten ons hierbij met name op MKB of MKB+ bedrijven. Het voordeel van deze bedrijven is dat zij aan onze kandidaten goede doorgroeimogelijkheden kunnen bieden, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.

Ik zoek een technische uitdaging

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in techniek of IT? Dan ben je bij Technisch Nederland aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod aan diverse technische vacatures en tijdelijke opdrachten. Samen gaan we kijken naar de best passende baan of het meest geschikte project. Uitgangspunten hierbij zijn naast opleiding, kennis en kunde of de nieuwe uitdaging past bij jouw persoonlijkheid, wensen en ambities op korte en lange termijn.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants of schrijf je bij ons in.

CONTACT ONS

Ik zoek een detacheringsproject

Technisch Nederland heeft diverse opdrachtgevers in Nederland, die op zoek zijn naar technici op hbo- en wo-niveau voor uiteenlopende, uitdagende en innovatieve projecten op detacheringsbasis. Na deze detacheringsperiode is vaak in overleg met de opdrachtgever een arbeidscontract mogelijk (detavast constructie). Bekijk de vacatures of schrijf je in.

CONTACT ONS

Ik zoek een interim opdracht

Technisch Nederland heeft regelmatig interessante interim opdrachten voor korte of langere periodes voor technische interim professionals.

Schrijf je in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Ook kun je lid worden van onze Linkedin groep: Interim Professionals Nederland 

CONTACT ONS