Wij versterken uw bedrijf met technisch talent!

Is uw bedrijf op zoek naar talent voor starters-/trainee functies of zoekt u meer ervaren (inter)nationale professionals in techniek of IT? Dan bent u bij Technisch Nederland aan het juiste adres!

Contact ons

Diensten

Technisch Nederland heeft ruime ervaring in de werving en selectiebranche en is specialist in het vervullen van vacatures in divers uiteenlopende technische disciplines. De diensten van Technisch Nederland zijn werving en selectie en Interim Management bij technische bedrijven. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een second opinion, DISC persoonlijkheidstesten, assessments en professionele ondersteuning op uurbasis. Naast bovenstaande diensten bieden wij ook een Partnership aan voor bedrijven die altijd eerste rang willen zitten bij de keuze uit technisch talent. Wij zorgen dat de kandidaat het juiste talent en persoonlijkheid heeft die past binnen uw bedrijf!

Werving & Selectie

Talent

voor vaste banen

International Recruitment

Talent

voor internationale bemiddeling

Interim & Detachering

Talent

voor tijdelijke banen

Ondersteunende diensten

Talent

analyse

Werving en selectie

Heeft u een technische of technisch commerciële vacature? Zoekt u hiervoor een talent dat perfect past binnen het team op basis van persoonlijkheid en competenties? Wij hebben zeer ruime ervaring in het werven en selecteren van kandidaten. Wij maken gebruik van de STAR- interviewtechniek en de DISC- persoonlijkheidstestKijk hier voor onze aanpak.

CONTACT ONS

International recruitment

Wij zijn partner voor internationaal talent. Het is onze missie om hoog opgeleide internationale talenten te plaatsen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Technisch Nederland heeft een groot netwerk van internationale talenten van binnen en buiten de EU. Deze talenten worden door ons eigen internationale team geselecteerd op basis van intrinsieke motivatie, competenties en talenten. Wij plaatsen deze talenten bij (inter)nationale bedrijven binnen Nederland en begeleiden ze op de werkvloer.

Daarnaast zijn wij partner van het Expat Center. Zij ondersteunen en ontzorgen die bedrijven bij het aannemen van deze talenten en ook alle vergunningen en IND aanvragen nemen zij voor hun rekening.

CONTACT ONS

Detachering

U wilt nieuw talent aantrekken, maar wilt deze niet direct in dienst nemen? Dat is bij Technisch Nederland geen probleem. U krijgt het talent, wij nemen de kandidaat in dienst en verzorgen het gehele detacheringstraject. Na een vooraf bepaalde periode kunt u onze kandidaten altijd overnemen.

CONTACT ONS

Interim

Heeft u een opdracht of een project met een tijdelijk karakter, waarvoor u een ervaren professional zoekt, dan brengt Technisch Nederland u graag in contact met onze interimmers. Technisch Nederland beschikt over een groot netwerk van Interim Professionals met ruime ervaring binnen technische- of IT bedrijven, die per direct of op korte termijn bij uw bedrijf aan de slag kunnen gaan.

CONTACT ONS

Ondersteunende Diensten

U kunt bij ons terecht voor een second opinion, DISC-persoonlijkheidstesten, assessments, corporate branding als werken-bij-sites en professionele ondersteuning op uurbasis.

Ook voor innovatieve en creatieve recruitmentmarketing concepten kunt u bij ons terecht. Zoals het Escape Room Sollicitatie concept, waarbij we landelijk het nieuws hebben gehaald op BNR Nieuwsradio en NOSop3.

Naast bovenstaande diensten bieden wij ook een partnership aan voor bedrijven die altijd eerste rang willen zitten bij de keuze uit technisch talent.

CONTACT ONS

Partnership

Voordelen partnership
Wij brengen uw bedrijf continu in de spotlights via een opvallende werving- en communicatiestrategie op maat. Hierdoor komt een professionele profilering van uw bedrijf tot stand, waarmee wij de doelgroep benaderen en uw vacatures en/of opdrachten proactief onder de aandacht brengen. Met ons partnership zit u altijd eerste rang en bent u voor een vast bedrag per maand verzekerd van een dedicated partner. Wij houden voor u de markt in de gaten, selecteren de toppers en vullen uw vacature(s)/projecten kwalitatief in!

Pricing
Met ons partnership gaan we met u voor de meest optimale samenwerking. Daarbij hoort een pricing die aansluit bij uw wensen en behoeftes. Daarom hebben wij twee prijsmodellen voor u geselecteerd, te weten:

  • ‘All-in Pricing’: voor een vast bedrag per maand, verzekerd van de invulling van uw vacatures/projecten. Hiervoor krijgt u een compleet verzorgt traject, zonder hidden fees.*

  • ‘Split Pricing’: voor een laag bedrag per maand bent u altijd verzekerd van talent, met een sterk gereduceerd tarief bij aanname.* *De prijs wordt gebaseerd op een geprognotiseerd vacature volume per jaar.

CONTACT ONS