Specialisten in Instroom, Doorstroom en Uitstroom

Instroom

Instroom

Meer info

Doorstroom

Doorstroom

Meer info

Uitstroom

Uitstroom

Meer info

Welkom bij Talent Partners Nederland

Welkom bij Talent Partners Nederland. Wij zijn landelijk specialist in instroom, doorstroom en uitstroom van personeel in Sales / Marketing en Techniek / IT. Dit voor zowel operationeel- en managementniveau.

Talent Partners Nederland biedt via haar sub-labels, Commercieel Nederland & Technisch Nederland een breed diensten portfolio aan.

Al vele opdrachtgevers en professionals zijn geholpen aan een (nieuwe) baan en/of meer commercieel en technisch inzicht gegeven, uitdagende interim klussen voltooid en bedrijven verder in de spotlights gezet! Bekijk wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

De diensten van Talent Partners Nederland Groep zijn: Werving & Selectie voor vacatures in Sales, Marketing, Techniek en IT/ Executive Search / Training & Coaching / Outplacement / Second Opinion / DISC-analyses/ Reflectiegesprekken/ Assessments / Loopbaanbegeleiding/ Career- en Job Coaching/ interim en professionele ondersteuning op uurbasis.

Over ons

Tot onze groep behoren gecertificeerde en gediplomeerde specialisten die allemaal graag voor jouw bedrijf aan de slag gaan. Ons team bestaat uit ervaren: recruiters, trainers, coaches, psychologen, marketeers en loopbaanbegeleiders. Al onze specialisten werken zowel regionaal als landelijk.

Voor ieder van onze diensten hebben wij de juiste vakman- of vrouw in huis om jou van gedegen advies, begeleiding of hulp te voorzien. Alles om te gaan voor succes!

Wij kennen de arbeidsmarkt en hebben door de jaren heen een groot netwerk aan commerciële en technische professionals en werkgevers opgebouwd.

Bekijk wie allemaal deel uitmaken van team Talent Partners Nederland.

ons team

Referenties:

Steven heeft mij geholpen om mijn wat weggezakte commerciële skills weer op te frissen. Hij kijkt daarbij welke stijl voor mij goedwerkt, waarbij ik dus bij mezelf en authentiek kan blijven. De ondersteuning van Steven is prettig en eerlijk. Het heeft mij tot nutoe veel leuke contacten en nieuwe opdrachten opgeleverd.

Nanna Ohlhardt, 's Heeren Loo

Ik heb Steven leren kennen via Linkedin en bij hem een commerciële training voor ZZP’ers mogen volgen. Deze training was individueel en gaf daardoor de mogelijkheid om heel specifiek op mijn persoonlijke behoeftes in te gaan. Steven luistert goed en verdiept zich echt in wie hij voor zich heeft. Ik heb de training als zeer nuttig en motiverend ervaren, vooral door het enthousiasme en de persoonlijke benadering van Steven.

Tom Overwijn, Interim CFO

Toen we in 2015 versneld wilden groeien als PhoeniX Software, zijn we op zoek gegaan naar een partner voor werving en selectie. Vanaf het eerste contact met Steven was het duidelijk dat Technisch Nederland niet zomaar een recruitment bureau is. Het team heeft ons niet alleen met het werven van internationaal technisch talent geholpen, maar ook een geweldige marketingcampagne opgezet om ons bedrijf, via werving van nieuw personeel, indirect ook commercieel beter op de kaart te zetten. Met onze selectie in een Escape Room hebben we de landelijke pers gehaald! Steven denkt graag buiten de gebaande paden en heeft originele ideeën en geeft nooit op. Uiteindelijk hebben we ook Commercieel Nederland ingeschakeld voor het uitbreiden van ons business development team en zijn we in 2 jaar tijd gegroeid van 15 naar bijna 30 medewerkers. Daarmee is het succes van PhoeniX Software ook het succes van het team van Technisch Nederland en Commercieel Nederland. Bedankt!

Twan Korthorst, Synopsys Photonic Solutions

Instroom

Op zoek naar (nieuw) personeel? Ondersteuning nodig naar het vinden van het juiste talent voor je organisatie? Vindt jij het ook lastig om de juiste talenten te vinden en te selecteren voor je organisatie? Of wil je meer rendement halen uit sales?

Of als kandidaat op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij op zoek naar een (nieuwe) commerciële uitdaging of naar een interim opdracht? Wij staan graag voor je klaar. Samen gaan wij op zoek naar jouw droombaan! In een persoonlijk gesprek brengen wij je ambities en persoonlijkheid in kaart en gaan wij op zoek naar een nieuwe functie, waarin jij je passie voor sales weer volledig kunt inzetten en je talenten optimaal worden benut.

Wij helpen u graag! Wij hebben ruime ervaring in het werven en selecteren van kandidaten voor sales- en marketing functies en een groot netwerk van latent zoekenden die open staan voor een nieuwe (inter)nationale uitdaging. Daarnaast coachen, trainen en begeleiden wij al vele jaren commerciële talenten bij het versterken van hun commerciële kwaliteiten en het behalen van salestargets.

Diensten op het gebied van instroom:

 • Vacatures (Sales, Marketing, Techniek, IT)
 • Werving & Selectie
 • Executive search
 • DISC-analyses
 • Interim
contact ons

Doorstroom

Wil je meer rendement halen uit je talenten van je team of jezelf? Personeel laten doorstromen in je bedrijf? Een carrière-switch maken? Vanuit onze ervaring en passie voor sales en techniek bieden wij doeltreffende (ontwikkel)trajecten aan, denk hierbij aan Coaching & Training trajecten, (team) analyses en loopbaan-begeleiding.

Wij bieden onze trajecten aan, precies afgestemd op de behoefte van jouw team of bedrijf. Alle trajecten kunnen wij verzorgen vanuit ons hoofdkantoor in Almelo, kantoren in Amsterdam en Rotterdam of virtueel.

Diensten op het gebied van doorstroom:

 • Coaching & Training
 • DISC-analyses
 • Reflectiegesprekken
 • Assessments
 • Loopbaanbegeleiding
 • Career- en job coaching
contact ons

Uitstroom

Naast het binnenhalen en ontwikkelen van personeel behoord uitstroom ook tot de mogelijkheden. Bedrijven reorganiseren, een baan vervalt of er moet afscheid genomen worden van een collega die niet geheel tot zijn recht komt.

Wij hebben ook ruime ervaring op het gebied van uitstroom van personeel. Dankzij onze ervaren in combinatie met onze uitgebreide diensten zijn wij in staat recruitment te koppelen aan outplacement en development. Hierdoor kunnen wij commerciëlen en technici daadwerkelijk passende vacatures bieden. Zij kunnen vaak gelijk bij onze relaties of potentiële opdrachtgevers aan tafel. Dit maakt uitstroom voor alle betrokkenen een goede oplossing.

Diensten op het gebied van uitstroom:

 • Outplacement
 • Second opinion
 • Consultancy op uur tarief
contact ons

Onze bedrijven

Dankzij onze merken in combinatie met ons team aan specialisten zijn wij in staat onze diensten te combineren. Hierdoor zijn wij in staat om uiteenlopende vraagstukken op het gebied van human resource en business development in commercie en techniek te beantwoorden.

Versterkt de commerciële slagkracht en vergroot het succes van bedrijven en medewerkers als (Partner in Sales). Commercieel Nederland is al ruim 15 jaar specialist met diensten op het gebied van Recruitment, Development, Consultancy en Branding.

GA NAAR COMMERCIEEL NEDERLAND

Partner voor vacatures in Techniek & IT, rechtstreeks bij technische werkgevers zonder tussenkomst van intermediairs. Hiervoor worden diensten ingezet op het gebied van Recruitment, Consultancy en Branding.

GA NAAR TECHNISCH NEDERLAND

Contact

Vragen over hoe wij meer succes op het gebied van instroom, doorstroom of uitstroom kunnen realiseren? Wij komen graag met je in gesprek!

Je kunt ons bereiken via 0546 – 20 30 70 of stuur een mail naar info@talentpartnersnederland.nl.

Je kunt ook langskomen in Almelo, Amsterdam of Rotterdam.

contact