Wij vergroten en versterken uw commerciële slagkracht!

Is uw bedrijf op zoek naar commercieel talent voor startersfuncties of zoekt u meer ervaren sales professionals met een bewezen trackrecord? Dan bent u bij Commercieel Nederland aan het juiste adres!

Diensten

Commercieel Nederland heeft ruime ervaring in de werving en selectiebranche en is specialist in het vervullen van (inter)nationale commerciële vacatures en het selecteren van talent. Dit in sales, marketing, inkoop en consultancy. Zo hebben wij al bij veel nationale en internationale bedrijven hun commerciële slagkracht versterkt. Tevens zijn wij DISC gecertificeerd. Daarnaast coachen, trainen en begeleiden wij al vele jaren commerciële talenten in diverse branches bij het verbeteren van hun commerciële kwaliteiten en het behalen van salestargets.

Commercieel Nederland werkt samen met een landelijk netwerk. Dit zijn bureaus en ervaren zelfstandige consultants en recruiters op het gebied van werving en selectie en human resources. Verder bieden wij de volgende onderstaande diensten aan: werving & selectie, interim & detachering, coaching & training en ondersteunende diensten.

Werving & Selectie

Talent

voor vaste banen

Interim & Detachering

Talent

voor tijdelijke banen

Coaching & Training

Talent

ontwikkeling

Ondersteunende diensten

Talent

analyse

Werving & Selectie

Heeft u een (inter)nationale commerciële vacature in sales, marketing, inkoop of consultancy voor een operationele- of management functie? Zoekt u hiervoor een resultaatgericht commercieel talent met een bewezen trackrecord? Bij Commercieel Nederland bent u aan het juiste adres!

Wij hebben zeer ruime ervaring in het werven en selecteren van commerciële talenten en daarnaast in het kaart brengen van hun competenties. Wij maken gebruik van de STAR- interviewtechniek en de DISC- persoonlijkheidstestZo krijgt u de persoonlijkheid, commerciële competenties en aandachtspunten van de kandidaat in kaart. Kijk hier voor onze aanpak.

Interim Management

Heeft u een opdracht of een project met een tijdelijk karakter, waarvoor u een ervaren professional zoekt? Dan brengt Commercieel Nederland u graag in contact met commerciële toppers.

Daarnaast beschikt Commercieel Nederland over een zeer ruim netwerk van commerciële Interim Professionals en Consultants. Deze kunnen per direct of op korte termijn bij uw bedrijf aan de slag. Zo bent u verzekerd van continuïteit met een maximale flexibiliteit voor uw bedrijf.

Zoekt u een tijdelijke commerciële boost voor uw organisatie?

Interim Recruitment

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een tijdelijke invulling met betrekking tot recruitment? Dan bent u bij Commercieel Nederland aan het juiste adres.

Wij hebben een groot netwerk van ervaren (interim) corporate recruiters met ruime recruitment ervaring in diverse branches. Deze kunnen wij op korte termijn bij uw organisatie plaatsen om pieken op te vangen om de juiste talenten voor uw organisatie te werven en te selecteren.

Coaching en Training

Wilt u meer rendement halen uit uw salesforce, dan bekijken we graag samen met u hoe we dit gaan realiseren.

Commercieel Nederland maakt een grondige inventarisatie van uw organisatie en de commerciële afdelingen. We brengen samen met u de wensen en behoeften in kaart en maken een coaching- en trainingsplan op maat, passend bij de persoonlijkheden, competenties en bedrijfscultuur. Hierbij hanteren we de volgende fases in het verkoopgesprek: kennismaking, inventarisatie, presentatie, argumenteren, bezwaren overwinnen en afsluiten.

Wilt u ook meer rendement uit uw salesforce?

Ondersteunende Diensten

Bent u op zoek naar tijdelijke professionele ondersteuning voor uw bedrijf op het gebied van HR services of recruitment? Dan kunt u via Commercieel Nederland gebruik maken van ervaren HR professionals of recruiters. Wij kunnen u hier op uurbasis ondersteunen. Kiest u liever voor een vast bedrag per maand? Ook dat is mogelijk! Hierbij valt te denken aan: second opinion, DISC analyses en het opstellen van functie profielen.