Partner voor technisch talent!

“Technisch Nederland is dé specialist in werving & selectie, detachering en interim management van (inter)nationaal talent op hbo- en wo-niveau voor de invulling van functies en tijdelijke opdrachten in techniek en IT.”

Ik ben een opdrachtgever
Ik ben een kandidaat

Lees meer over ons

Over Technisch Nederland

Technisch Nederland is onderdeel van Talent Partners Nederland Groep en heeft haar hoofdkantoor in Hengelo (ov) en flexkantoren in Amsterdam en Rotterdam. Wij zijn specialist in werving en selectie van (inter)nationale kandidaten voor het vervullen van vaste banen en (interim) opdrachten bij technische bedrijven in Nederland.

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en werken met een frisse, pro-actieve benadering. Dit resulteert in een netwerk van innovatieve opdrachtgevers en technisch talent. Kortom wij zijn: dé partner voor technisch talent!

Bent u als opdrachtgever op zoek naar technisch talent? Neem dan contact op. Als kandidaat op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Schrijf je dan in!

Partnership

Heeft u altijd behoefte aan technisch of IT talent in uw organisatie? Ga dan een partnership met ons aan voor uw tijdelijke opdrachten en vacatures! Technisch Nederland is graag uw recruitment partner! Aan de hand van een werving- en communicatiestrategie op maat, benaderen wij uit naam van uw bedrijf de markt en selecteren voor u de meest geschikte kandidaten.

Wij triggeren deze professionals met de USP’s van uw bedrijf en de mogelijkheden en kansen die u de kandidaat te bieden heeft. Deze kandidaten kunt u direct in dienst nemen, maar uiteraard kan dit ook via ons op detacherings- of interim basis. Zo kunt u rustig bekijken of de kandidaat daadwerkelijk past binnen uw bedrijf en een goede bijdrage levert aan uw organisatie.

Na deze detacheringsperiode bent u in staat een weloverwogen keuze te maken of u deze kandidaat een contract wilt aanbieden en aan uw bedrijf te binden. Ook voor tijdelijke projecten bent u bij ons aan het juiste adres!

Opdrachtgever

Bent u op zoek naar een technisch (commercieel) talent voor de invulling van uw vacature of een interim professional voor een tijdelijke opdracht in techniek of IT? En vindt u het lastig om de juiste technische talenten te vinden voor uw bedrijf? Kom dan in contact met Technisch Nederland. Wij hebben een groot (inter)nationaal netwerk van kandidaten binnen de techniek en IT, die we graag in contact brengen met uw bedrijf.

Onze dienstverlening

Kandidaat

Ben je op zoek naar een nieuwe technische (commerciële) uitdaging of naar een interim opdracht? Wil je niet meer gedetacheerd worden en ben je op zoek naar een vaste baan bij een van onze innovatieve opdrachtgevers. Technisch Nederland helpt je graag met het vinden van je droombaan.

Onze dienstverlening