Technisch Nederland

Op zoek naar talent voor uw technische of IT vacatures? Dan bent u bij Technisch Nederland aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de werving en selectiebranche, zijn wij als geen ander in staat om talenten voor uw bedrijf te werven en te selecteren. Uitgangspunt hierbij is dat deze talenten passen bij uw eisen en wensen en de bedrijfscultuur.

Onze werving:
Na een grondige inventarisatie van uw organisatie en het uitdiepen van de benodigde competenties van de nieuwe technici, gaan wij voor u aan de slag. Vanuit ons jarenlange opgebouwde netwerk van honderden technische mensen benaderen wij potentiële kandidaten. Daarnaast maken wij uw bedrijf en vacature via onze website en social media op een opvallende manier kenbaar bij de doelgroep. Hierdoor hebben wij een breed bereik van potentiële kandidaten en bereiken wij deze optimaal. Bij ons zijn dure advertenties dus niet nodig en komt uw bedrijf goed in de picture.

Onze selectie:

  • Wij onderwerpen kandidaten aan een kritisch criterium gericht interview, ook wel STAR- methodiek genoemd. Hiermee brengen we de competenties en het vakmanschap van de kandidaat in kaart.
  • Daarnaast nemen we bij de kandidaten een persoonlijkheidstest (DISC- test) af. De rapportage die u hiervan ontvangt, geeft u een goed inzicht van de persoonlijkheid van uw toekomstig talent.
  • Om een compleet beeld van de kandidaat te krijgen, doen wij een telefonisch referentieonderzoek een of meerdere voormalige werkgevers.

Uw resultaat:
De brede en zorgvuldige aanpak van Technisch Nederland geeft u een volledig beeld van kennis, competenties en persoonlijkheid van uw toekomstige medewerker. Zo ontstaat er een optimale match met de persoonlijkheden van de huidige medewerkers.

Zoekt u ook een technisch talent? Neem dan contact met ons op.